Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ελάτε στον ιστότοπό μου.....

Το μυαλό μου πολλές φορές μου παίζει περίεργα παιχνίδια. Διεγείρεται σαν να δέχεται ηλεκτρισμό και στέλνει μικρές ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας στο χέρι μου. Η μόνη λύση για να ηρεμώ τότε είναι ένα χαρτί και ένα στυλό.
Η τεχνολογία όμως εξελίσσεται και με παρασύρει στο να αφήσω κάποιες στιγμές τον παραδοσιακό τρόπο έκφρασης αφού οι δυνατότητές της είναι απεριόριστες και άκρως εκμεταλλεύσιμες.
Έτσι λοιπόν δημιούργησα τον δικό μου ιστότοπο όπου θα καταγράφω όλα τα περίεργα συμβάντα του μυαλού μου.
Σας προσκαλώ να παρασυρθείτε απο τη δική μου πλάνη.....

6 σχόλια:

  1. Αν χαλιναγωγήσεις τις πλανες του μυαλού σου, θα δούμε ένα υπέροχο αποτέλεσμα.....Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάνω τα λόγια μου... Ένα ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου...

      Διαγραφή
  2. Καλώς σε βρήκα.Πραγματικά το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια .Πλάθει ιστορίες , πλέκει έρωτες και μυστήρια .Ας ταξιδέψουμε μαζί του με όποιο τρόπο κι αν εκφραζόμαστε..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω οτι κάτι τέτοια ταξίδια χρειάζονται κάποιες φορές. Είναι ας πούμε ένα φευγιό απο την τραγική πραγματικότητα. Να είσαι καλά.....

      Διαγραφή
  3. Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!!
    Στα σοκάκια και τα μονοπάτια, τις μεγάλες ερήμους των πόλεων και τις οάσεις των άστρων, στις ανοιχτές θάλλασσες και τις ξεχασμένες αμμουδιές, που απο-πλανούν το μυαλό, Εκεί, βρίσκει τόπο η ψυχή και τρόπο η καρδιά, να λυτρώνει το παιδί από τα κατά συνθήκη ψέματα, το φόβο, και την αθλιότητα της υποταγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλως ήρθες και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα λόγια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή